Lidt travl dag på kontoret

Dagen har været en smule mere travl end normalt. Det skyldes, at nu er turisterne kommet til Bornholm.
På dagens program på museet stod, Kørsel med vore gæster i Eagle 1, Guidet  Bunkertur,  og Yulia afsted med krydstogturister kl. 7.15 i morges

Ser her begyndte det, skibes kaptajn må have været en meget uerfaren kaptajn, idet han ikke turde lægge til den nye Krydstogkaj, som vel nok er Danmarks bedste og mest sikre at lægge til, så han besluttede at aflyse besøget på Bornholm, og straks sejlede han videre, så også eftermiddagens arrangementer blev aflyst. På kajen stod de første 3 guider og 3 busser der skulle køre gæsterne rundt, de kunne bare køre hjem.

Jeg håber det får et efterspil for skibet, for det var ikke ok det, det gjorde. Det ville ikke have været nogen problemer at lægge til, udtaler havnen. Så da også i eftermiddag, at Bornholms Tidende havde taget sagen op.

Så jeg måtte tilbage til kajen og køre Yulia hjem. Så dagen stod på hjemmearbejde for hende. Da jeg kom tilbage til museet, tændte jeg for metal detektoren, gik langs museets skel for, for at de flere skelpæle, hvilket da også lykkedes

På museet fik vi over 100 gæster i dag, 30 gæster var ude at køre i Eaglen, shit hvor var jeg svedt, da vi var færdige kl. 14. der bliver rigtig meget varm i den. Fassel havde en lille håndfuld med på Bunkertur.

For at gøre an lang dag kort, så har jeg i dag gået 16.633 skridt,

Mange skridt

svarende til 11,6 km, så det varer ikke længe før jeg tørner ind.

Mange kilometer

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Var det den sommer ?

Det spørgsmål fristes jeg til at stille på grund af dagens vejr. Koldt, kun 19 gr.  overskyet og blæsende. Ikke just sommervejr, men til gengæld gav det rigtig mange gæster på museet, så det er lidt som med gyngerne og karrusellen !!

I lørdags var vi på research til Melstedgård fordi Yulia på torsdag skulle have guidet der, desværre blæser det for meget til at skibet kommer. De havde valgt den gamle krydstogthavn – dumt, når der ingen problemer er med at komme ind i den nye.

Men vi havde en rigtig dejlig dag, som du sikkert kan se af disse billeder

Bogen om Melstedgård
Efter besøg i grisestalden
Nogle af grisene tager sig en middagslur

Nå ja, sov og sov….

Efter turen i staldene gik turen ind i stuehuset, her fik Yulia en helt privat guidet tur af de tre guider, der var på stedet – luksus af dem. Tak

Kig i i bryggers

I mens smagte jeg på hjemmelavet sennep på knækbrød, hjemmebagt rugbrød med fedt og salt og ikke mindste krakket sild….

Søndag kørte vi en tur op til Fassel for at holde grill aften med ham, men inden kørte vi til Danmarks højeste belligende kirke, Ruts Kirke

På foto tur

Vi havde nogle dejlige timer hos Fassel og hans to hunde, Freja og Charlie. Der blev grillet, spist og hygget.

Først blev der grillet laks, senere marineret kyllingbryst

Imens de grillede plukkede jeg jordbær til desserten. Desværre var der en del brændenælder i bedet, så jeg blev udstyret med latex handsker.

Klar til plukning af jordbær
Fassel gør klar til servering af dejlig øl !! Erdinger hvedeøl
Så blev det tid til hundekæl

– og en mande snak

Gad vide hvad vi snakkede om ?

Imens dækkede Yulia bord

Serveringsluge gennem køkkenvinduet.Altid sultne Charlie ser om der faldet lidt af.

Nå ja øllet…

Og sådan endte den weekend i skønt sommervejr. Det var heller ikke dårligt i mandags, men i dag, det lader vi stå.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi