Kultur-lørdag

At vågne op til en kølig, men solrig morgen, dreje hovedet og se min dejlige kone lave trutmund til en morgenkysser – hvad mere kan man forlange, spørger jeg bare?

Sådan startede min weekend. Vi sov lidt længe, men ikke for længe, morgenritualer du ved og kl. 8.30 havde Julia en Skype undervisning. Derefter lækker morgenmad og så ellers ud på en frisk morgen tur først i skoven, så på stranden ved Arnager. Der er en ret speciel strand der, læs mere om den her

Der blev taget nogle billeder af os begge. Tilbage ved Arnager satte vi os på en bænk i solen, og der var ingen vind. Vi måtte tage overtøj af, så vi sad der i T-shirt og nød varmen og den friske havluft.

Meget speciel kyststrækning

Er det det, man kalder “overhængende” fare?
Skrænter kan være meget porøs

Det blev også til en lille stump video

Soldyrkning på højt niveau
Hvem er solen?

Hjemme var der lidt sysler, inden jeg gik i gang med at farve hår på Julia. Det er jeg efterhånden blevet helt godt til. Nu er det ikke hele håret der skal farves men de første 5-6 cm fra hovedbunden – og du får ingen foto af Julia med en plasticpose på hovedet 😉

Kl. 16 mødte vi op i Sct. Nicolai kirke for at høre en kirkekoncert med Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor. Det blev en smuk time, og Julia sang med på de to fællessange – imponerende….

Koret under koncerten
Bagefter udenfor
Én mere stillede op til fotografering

Så fortsatte Kulturdagen med en tur i biografen kl. 19 for at se filmen “The Wife” Indholdet i filmen er ret så tyndt, hvor imod de medvirkende skuespillere gør den ganske godt.

God nat her fra – og pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *