Folkemødet

Så er det i den kommende weekend, der er Folkemøde i Allinge, Gud bedre det! Jeg var efter lukketid deroppe med brochurer for museet, i håb at bare nogle vil komme og besøg museet, omkring 1000 brochurer har jeg delt ud de seneste 3 dage.

Der er total kaos allevegne, de siger alt vil være klart til på torsdag. Her er par billeder derfra

Viraret påvirkede ikke disse

Der var flere flotte træskibe i havnen

TV2 var i fuld gang med deres scene

Aftensmaden blev indtaget på terrassen i smukt vejr, lidt luftig, men vi havde et hjørne med læ,  grillen måtte på arbejde.

Vores aftentur gik til Antoinette stranden og en flot, men også lidt støjende solnedgang

En masse tang var skyllet op på stranden

Min kone mødte ham her på stranden. Billedet lyver en del, han er IKKE så tyk som han ser ud. Ved han har tabt sig en del på det sidste, på grund af hans kones extrem lækre, og fedtfattig mad.

Hjemme igen, skulle Julia lige se til vores lille have og hun kom ind med 2 agurker. Så nu har vi høster 4 agurker på den ene plante vi selv såede for omkring 1 måned siden. Der er endnu skabt 5 agurker…

Hjemmelavede agurker

Vores 16 tomatplanter har sat så mange tomater af, at vi nok ikke kan nå at spise den alle sammen, men lad os nu se. Desuden er der dannet 7 peberfrugter, indtil videre, på den ene peberplante vi har. Purløgen er også godt på vej op, og alla løgene er også kommet – så jo vores lille urtehave virker efter hensigten.

Pas godt på dig selv og dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.