Baldans

Dagene har været meget ens for tiden. Julia er i skole hver mandag, onsdag og fredag, mens jeg går herhjemme og leger “Hjemmegående husfar” – dog tager vi vores gåture hver eneste dag, også i dag selv om regner var lidt voldsom – der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.

Her nogle billeder fra formiddags tur i Nordskoven, inden regnen begyndte

Kristtjørner er også her.
Den står der stadigvæk
Fuld fart på fotografen !!
Her lidt mere roligt tempo

Efter formiddagens skovtur kørte vi til Sahva i Hasle hvor Julia havde en tid. Hun døjer med nedsunken forfod. Det blev et godt besøg, hvor Julia fik nogle rigtige gode råd om fodtøj, og så bestilte hun et indlæg, der passer til hende. Det vil være klart i næste uge.

Eftermiddagens tur gik til Galløkken, men den blev meget kort da regnen pludseligt stor ned i stride strømme ! Hvad gør man så ? Tager naturligvis på shopping. Det skulle vi nu alligevel, men det blev lidt tidligere end vi “regnede” med. Jeg fik købt mig en ny T-shirt i H&M. Så tog vi en tur til Boghandleren efter bløde blyanter til Julia. Der blev også oset lidt.

Nu må jeg hellere fortælle dig hvad min overskrift betyder, hvis du da ikke allerede har gættet det?
Julia og jeg har længe talt om, at vi gå til dans i vinter, men da pardans ikke rigtig er det vi vil starte med, kom hjælpen fra nogle af vore gode venner, Lisa og Ole. “I skal da gå til Baldans sammen med os, hver mandag aften på Vestermarie Skole” Så vi var til 2 timers dans i går aftes hos Bornholms Folkedansere. Udover det giver rigtig god motion, var der også en fantastisk atmosfære. Så vi hyggede os big time – og vi sov rigtig godt i nat.

Baldans

Så det er blevet vores vintermotion, så vi ikke mister “trinnene” i vinterens løb.

Lige nu øver Julia dansk og ind imellem hjælper jeg til, ved at kontrollere de skriftlige opgaver hun laver – så her fungere vi også sammen. Jeg har lige kræset lidt for hende, jeg lavede varm kakao til hende. Det var velset.

I morgen kommer der igen en nyhed, så gå ikke glip af min blog i morgen 😉

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *