Næste ferie…

Jeg ved ikke hvordan du har det,  men jeg har det sådan, at når en ferie er fordøjet, er jeg klar til den næste. Jeg kan ikke huske, om jeg altid har haft det sådan, eller det er noget, der er kommet med årene.

Jeg læste en artikel i dag, at hvis man er glemsom er det tegn på høj intelligens – så må jeg have en der er højere end Einsteins 😉

Tilbage til det virkelige liv. Dagens morgen gåtur gik til Nordskoven. Vi havde en plasticpose med, til at samle ting til jul i, det blev der ikke så meget af – så vidt jeg husker 😉 men vi havde en god tur. Hjemme igen var jeg flittig med noget regnskab for museet og Julia læste dansk. Vi spiste en let frokost, og forsatte med vore gøremål, indtil trangen til frisk meldte sig igen. Så vi tog en tur tilbage til Nordskoven, for at gå en anden tur, den gav noget i posen, og nogle gode billeder

Frisk luft og dejlig sol
Vi var ikke alene
Julia opdagede jeg ville tage dette foto

Ved 16 tiden kørte vi lige ned for at nyde solnedgangen, vi kom 3 minutter for sent, men en smuk himmel fik vi dog at se, se selv

Og væk var den
Specielle skyformationen
Her med hul..

Men vi måtte tilbage til Knudsker, fordi Julia havde en Skype undervisning, og en mere i eftermiddag. Lige nu kl.18.30 er hun gået i gang med den tredje i dag. Mens hun var i gang med nr. to, lavede jeg aftensmad, kogt torsk med hjemmelavet sennepssovs og tilbehør – MUMS det var godt. Normalt kan en sådan torsk holde i to dage, øh det kom den her ikke til 🙂

Så jeg sidder nu her og skriver og slår mave, mens Julia underviser Dima i engelsk. Det var ham der var hos i sommer på engelsk-kursus-ophold.

Nå ja, så var der det med ferie. Den ER bestilt, men hvortil og hvornår forbliver en hemmelighed – tror jeg. Til næste år har vi to “runde” fødselsdag at fejre. De har også været med i vores planer. Nu falder min fødselsdag jo som bekendt i august, og det er i museums sæsonen, så der bliver det ikke – åh hold nu kæft Klaus – ok så gør jeg det……

P.S. Så skulle du/I være i nærheden af Knudsker den næstsidste lørdag i august, så kig indenfor, vi er hjemme !!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

4 meninger om “Næste ferie…”

  1. Mit motto har altid været: “Man skal altid have ferie efter en ferie” – og jo ældre man bliver. jo mere gyldighed for udtrykket hahahaha…

    1. Det har du fuldstændig ret i. Så vi har fundet næste destination i begyndelser af 2019 !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *