Absolut nul-weekend

Hvad mener jeg nu med det? Jo ser du, det har været en weekend hvor jeg absolut intet fornuftigt og produktivt har foretaget mig – en rigtig slapper. Julia der i mod, havde lørdag eftermiddag 3 Skype lektioner og 1 søndag morgen.

Vi har selvfølgelig gået vores morgentur og solnedgangs tur, som jo bliver tidligere og lidligere, begge dage. Dem kan vi ikke undvære, og så hjælper de med at holde vægten nede 😉  – bilder jeg mig end. Du ved troen kan flytte bjerge.

Det mest sindsoprivende var dette

“Nødlanding”

Dette fly stod lige uden for enden af startbanen, men som du sikker allerede har gættet var det placeret der, for at øve redningsmandskabet i Lufthavnen, men livagtigt var det.
Det var på vej ned til Arnager, vi ville se hvor langt de er kommet med den nye bro ud til havnen

Så langt er de kommet

Vi gik en tur langs stranden med den specielle “klint” jeg tidligere har vist her. Det må være et uhyre populært sted for svaner

11 svaner inden for 75 m

– og populært for kystfiskere. Der stod ikke mindre end otte ude i vandet, de må fryse en vis legemsdel ud af bukserne

Her en enkelt fisker i modlyset

I dag Julia har passet hendes skole, og jeg hjemmet. Vi har naturligvis været ude og gå en eftermiddagstur, vi skal lige have gang i benene – vi skal jo til Baldans i aften. Det glæder vi os til. Vi er 7 par, så der mangler lige et 8. par, de kommer nok.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *