2 kvadriller…

Så blev vi 2 kvadriller i går aftes til vores Baldans. Det er helt perfekt når der er fyldt op. Julia og jeg er 8 lektioner bagud de andre, men det gik meget bedre i går, da vi jo stadigvæk er unge og kan huske de fleste trin fra sidste mandag. Der udover er det nogle rigtig dejlige, og hyggelige mennesker alle sammen, så vi glæder os til vores dans hver mandag.

Fandt lille denne overskrift og billede på Bornholms Tidende, hvor min ven Ole er salgskonsulent og medskyldig i at vi går til Baldans nu…

Ole danser baldans når han ikke sælger annoncer

I formiddag har vi laver en enkelt juledekoration, og en med kalenderlys. Det havde Julia aldrig set før, så sådan en måtte vi have. Det var smadder hyggeligt at sidde og lave, med kaffe og hjemmebagt sandkage(med rosiner og et lille skævt Metaxa)

Det startede således
Endte med dette !

Vel ikke så ringe af en amatør som mig 😉

Julia sad og lavede “små buketter” til små vaser m.v.

Her det færdige kalenderlys dekoration

Julia er nu i gang med at forberede sig til hendes undervisning på fredag på Campus, HH engelsk, så jeg er helt stille. Hørte hende dog sige noget med, “om 15 minutter er jeg færdig, så skal vi en tur til Lobbæk og købe æg, løg og honning, og have lidt frisk luft”.
Det der med frisk luft, kan man altså godt blive afhængig af – jeg er det i hvert fald.

Det blev ikke til så meget frisk luft – det regnede – da vi kom hjem skinnede solen fra en skyfri himmel !!!! Jeg gik i gang med at lave løgsuppe, den er fortæret – den var go’

Eftermiddags skovtur blev en blandet fornøjelse. Det blandede bestod i, at da vi var halvvejen inde i skoven blev vi mødt af en kraftig lugt af gylle… Den var ikke rar i den frisk skovluft, så vi skyndte os at gå til havet, hvor vi fortsatte vores tur på stranden, så turen blev lidt mere end de sædvanlige 2 km, vi går to gange om dagen, når vi kan, vi tager eftermiddagsturen hver dag.

Smuk udsigt mod solnedgangen
En lidt kold fornøjelse ved havet i dag. Men højt humør.

Hjemme igen blev der lavet kaffe/the og forberedelser til aftensmaden gik i gang – Andelår a’la Julia

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *