Holmen

De sidste par dage har været “sædvanlige dage på kontoret”, så ikke så meget nyt fra Østfronten i dag. MEN det er igen Julia “der render” med de gode nyheder! Som jeg tidligere har skrevet har hun haft to engelsk undervisnings timer på Campus Bornholm for Uddannelsesleders klasse. Hun er “booket” til 5 mere.
Det må have gået over alt forventning, for nu har en anden lærer rettet henvendelse til Julia om hun ikke også vil undervise i hendes klasse, så i morgen tidligt skal hun have et møde med hende.

I morgen formiddag tager jeg med “Fjolslinien” til Ystad og videre til København, nærmere bestemt til Holmen. Vi skal til Udviklingsmøde i Danske Hærhistoriske Museer. Det varer til lørdag eftermiddag. Altid spændende, at møde mennesker fra andre hærmuseer og snakke om hvad de går og laver.

Jeg læste en artikel om hvordan man kunne fjerne poser under øjnene, så den kur vil jeg give en chance, selvom jeg tvivler på den.

Der mår godt grines

En skive kartoffel skulle klare det….

Vi får ser!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Her tænker du på “Holmen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *