Endelig..

Endelig bliver det os andre på Bornholm, der kan få gæster/turister i vores “butikker”. Nu har Allinge fået deres bid af kagen, jeg håber ikke de kløjs i den. Jeg var deroppe i dag med Julia til kl. 11. hun skulle hjælpe til med at rydde op efter “slaget” i går. Byen lignede en stor folkevandring. Se selv:

Vi var hjemme ved 15.30 tiden, hvor en bakke jordbær, købt på vejen hjem, blev indhaleret ! Så stod den på afslapning på terrassen i det skønne solskinsvej. Fik spiste en let middag med damkogt fladfisk og grøntsager, så ja vi lever sundt, nul sovs, nul smør på brødet, for det meste kun kogt eller grillet mad – så vi er begge på vej ned i vægt. Ikke fordi Julia behøver det, men hun er solidarisk – og så elsker hun den mad vi spiser. Hvor i mod jeg ikke tager skade af at tabe mig lidt(mere)

I morgen har jeg en normal dag på museet, hvor imod Julia skal på job, som føl, hos Bornholms Guide- og Gruppeservice, hvor hun har fået et job som engelsk talende guide for krydstogtgæster. Så hun har haft travl med at læse på lektien på den tur hun skal med på. Hun har jo en erfaren krydstogtguide inden for rækkevidde så det hjælper noget 😉

Den 3. juli skal hun så stå alene for en tur.

Star Breeze

God aften, pas godt på dig selv og hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.