Nu er det snart Jul

Så fik vi tændt for vores advents lys i dag den 1. december. Det er også den dag hvor Julia, og jeg blev venner på Facebook for 2 år siden, så det er en dag der er værd at huske.

De sidste par dage er gået med de sædvanlige sysler, ture i skov og på stand. Julia har haft 3 undervisningstimer i denne uge på Campus Bornholm, og hun har 3 mere i næste uge, plus hendes Skype lektioner. Lige nu lørdag middag har hun en.

Vores eftermiddagsture går pt til Antoinette stranden, for her har vi den bedste solnedgang

Smuk solnedgang

Jeg var også på stranden 🙂

Brrr det var koldt

Torsdag aften blev Juletræet på St. Torv tændt, og der tombola, uddeling af risengrød og musik m.v.

Santa Klaus

Juletræet med sin pynt og fuld musik

I går var vi til Julestue udenfor Aakirkeby. Der var gratis ler og gran, men man skulle selv medbringe pynt til Juledekorationerne. Der var også gratis kaffe, the, cacao, gløgg og æbleskiver. Et rigtig flot arrangement, med desværre alt for få mennesker. Det skyldes nok det var fredag, da holder familier hjemme-familie-aften med fredagsslik og Disney i TV.

Flot pyntet lokale

I går morges da jeg stod og lavede morgenkaffe, havde jeg denne udsigt fra køkkenvinduet

Morgenstund har guld i mund

Jeg forsætter i dag søndag aften med bloggen. I går lørdag forberedte vi os på gæster om aftenen, det vil sige at jeg startede allerede fredag eftermiddag med at sætte over til osso buco – hold kæft den blev god, risalamanden var heller ikke ringe, og vi havde en rigtig hyggelig aften med Connie og Flemming.

Så vi sov lidt længe i dag 🙂 Men kl. 10.30 mødte jeg op på museet, da de Bornholmske Sortkrudtskytter havde deres årlige Juleskydning på Raghammer. Da de ikke længere har et klublokale, lægger museet lokale til dem. Fassel var i fuld gang da jeg kom derud. Brændeovnen var tændt, det samme var varmepumpen, så der blev hurtigt varmt. Kl 12. ankom der 12 mand(10 mand og 2 kvinder) og Fassel og jeg var klar med de gule ærter med tilbehør.

Bordets glæder – og oplæsning, premieuddeling efter skydningen

Da klokken var omkring 1 hentede jeg Julia, hun havde brugt formiddagen på at forberede sig til undervisningen i morgen mandag. Det hele sluttede kl. 15. Så vi kørte en tur til Antoinette stranden og gik en god lang tur.

Først den ene vej…
– og så den anden…

Det VAR lige så koldt som det ser ud til, selvom vi har +6 grader i dag.

Hjemme igen fik vi varmen, og nu mens jeg skriver har Julia Skypeundervisning med Dima.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *