Sædvanlig dag på kontoret

De sidste par dage har været uden de store sving – formiddagstur, når det kan lade sig gøre – eftermiddagstur hver dag, på strand / skov.

Mon vindretningen kan gættes

Det var meget blæsende i går da vi tog vores eftermiddagstur, på de sædvanlige 3-4 km, se lige denne stump video

 

Julia skal i denne uge undervise på Campus 3 dage, de 2 er klaret. Stadigvæk i to HHX klasser. I dag da jeg hentede hende, fortalte hun, at efter Nytår venter der en 3. klasse hun skal undervise i engelsk. Så mon dog ikke snart det munder ud i et ansættelsesforhold. Julia er i hvert fald klar til det.

På fredag har jeg Hjemmeværnets top på guidet tur på museet, 12 mand i alt. Det glæder jeg mig til.

På lørdag er der planlægningsmøde vedrørende Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forenings lejr på museet i 2020. Det foregår hos Flemming i Nyker. Ja vi er i god tid !!!! Efter mødet spiser vi lidt julemad.
Julia skal også til julespisning hos en af hendes klassekammerater fra Sprogskolen. Så jeg skal holde mig ædru, da jeg skal hente hende nær Nexø.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *