Julefreden har sænket sig.

Der sker ikke så meget i vores hverdage lige nu. Jeg arbejder med at få regnskabet på museet færdigt, Julia passer hendes skole og undervisning. I går lørdag havde hun to gange undervisning, det samme i dag.

I går gik vores eftermiddagstur på en del af O-ringen, nær ved BOFA. Her blev vi på det nærmeste overfaldet af en flok  gråænder, fordi vi ikke havde mad med til dem

Vi har omkring middag gået en rigtig lang tur i skoven, luften havde godt af os, eller var det omvendt. Vi var nemlig begge til julefrokost i går, godt nok hvert sit sted. Jeg var i Nyker hos Flemming hvor vi først havde møde omkring køretøjstræffet 2020, og så Julefrokost.
Julia var sammen med det meste af hendes sprogklasse hos Riza, de var ca. 50, voksne og børn – godt jeg ikke kunne kommer med. Hun kom da også hjem allerede kl. 20.30 da hun fik kørelejlighed tilbage til Rønne.

Det var lidt koldt i skoven i dag.

I går lavede vi “Sild i pelskåbe” som var min del af Julefrokosten hos Flemming. Vi lavede nu så meget, at Julia fik en portion med også, og den vakte stor glæde hos dem af hendes skoleveninder, der kender denne ret.

Sild i Pelskåbe

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *