Den første sne

Så fik vi lidt vinter her på Solskinsøen, dog ikke mere end at det hurtigt forsvandt, da vi fik plus grader. Så vi nyder stadigvæk den grønne vinter. Jeg havde i mandags 40 skoleelver fordelt på et formiddagshold, og et eftermiddagshold på rundvisning på museet. Det samme skal jeg have igen på mandag. Onsdag havde Forretningsudvalget indkaldt til et møde, som blev klaret perfekt, set fra min stol 🙂

Onsdag  kørte vi ud til pladsen hvor kommunen altid har solgt juletræer, her blev vi mødt af dette skilt

Slut med juletræer fra Stampen

Så vi fandt et sted lige udenfor Østermarie hvor de solgte  juletræer, så vi kørte dertil og vi fik et rigtig flot træ.

Torsdag var vores bil til det årlige serviceeftersyn. Vi kører jo ikke så mange kilometer, så det rækker med en gang om året. Samme dag var vi inviteret til Totalforsvars- og Garnisons Julegudstjeneste i Sct. Nikolai kirke og efterfølgende gløgg og æbleskiver i Officersmessen på Almegårds kaserne. Som sædvanlig mødte Politiet talstærkt op omkring kirken, bevæbnet med skudklare maskinpistoler, da det jo er det samlede Forsvar-, Beredskab- og Politi lederser den var samlet, både i kirken og på kaserne. Det blev til et par hyggelige timer, med en masse snak, også for Julia.

Fredag var en stille dag for mig, men travl for Julia. Hun havde den sidste undervisningstime i år på Campus Bornholm. Efter Nytår starter hun på den 3. klasse !
Som sædvanlig tager vi vores formiddags- og eftermiddagsture i skov og på strand når vi kan.

Stadigvæk frugt på nogle træer
Spor i sandet og en vinterbader
Det var lidt blæsende, se også bølgerne

I dag lørdag tog vi på Julemarked på Bornholms Middelaldercenter, og skal så have sat Juletræet ind(Der er sat fod på) og komme i gang med at pynte det.

Der var hyggelig i køkkenbygningen
Gang i fotografen
Masser af små røde meget sure æbler
Julia var ikke enig i at de var så sure

Inden vi tog til Julemarked, lavede jeg lige en plade med grahamsboller

Jeg har ind i mellem tænkt på en bestemt ret, vi ofte spise i Sverige “Strömming med sennep i fad” SÅ, endelig i går fandt jeg opskriften på nettet, så den skal snart prøves, da vi alligevel skal have købt sildefileter. Strömming fås jo ikke i Danmark. Jeg er sikker på, at du Marianne og Leif husker denne ret!

Sådan så retten ud som jeg fandt nettet

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *