Søndagsturen

Vi sov længe i dag søndag, lige til 7.30 ! Julia havde en Skype lektion kl. 8.30 så det var med at komme ud af dunene – den daglige morgengymnastik/yoga skal laves, selvom det er søndag. Morgenmaden må vente til senere.

Da den var overstået og vi havde slået mave, blev dagens program lagt. Første stop på turen var Slusegård, der hvor Prinsesse Magrethe i sine tider lå og rodede i jorden. På vej mod havet ligger dette punkt

Læs lige teksten så ved du det er et meget specielt punkt….

Selve stedet er markeret med denne sten som Julia står på

Når man lukker øjnene her, så vælter man…….

På selve Slusegård er der en julestue, den besøgte vi

Det oser virkeligt meget af jul

Vi kørte videre til Pakhuset i Svaneke hvor der også en Julemarked. Her fik vi en snak med en af Julia’s nye bekendte, en kunstnerinde der laver smukke kort, malerier og hun har netop udgivet en bog.

Turen hjem gik igennem Almindingen, her var jorden helt dækket af sne. Vi besøgte Christianshøjkroen og Kyllingemoderen Klik på linket og se historien.

Dette træ står lige udenfor

Efter lidt sent frokost og afslapning tog vi Musikhuzet for at høre Julekoncert med Rønne Byorkester. Efter 3½ nummer kunne vi ikke holde det ud længere, så vi forlod stedet i en fart. Handlede lidt ind, kørte hjem og lavede en salat Julia skal have med på Sprogskolen i morgen.
Den består af kogt- kylling, kartofler, gulerødder, ærten. Kapers, rå løg, agurk og saltagurk, alt sammen bundet sammen med mayonaise. En virkelig lækker salat. Der blev også til os selv til aftensmad. Vi spiste middag til middag.

Så nu står den på afslapning.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *