Sightseeing med indhold..

Har alle sightseeing ikke indhold siger du sikkert nu. “Jo det håber jeg da”. Men vores sightseeing i dag torsdag var meget anderledes end normalt, ikke fordi den gik til København, det var et nødvendigt onde, men indholdet var, at Julia i dag var til den obligatoriske prøve i dansk, a1 hedder den første test, hun og alle andre skal igennem, efter senest 6 måneders ophold i Danmark. Som du ved, har Julia kun været her i en måned. Det skal så siges at hun har gået til dansk undervisning i Moskva i et par måneder, plus vi øver dansk hver dag.

Efter prøven spurgte jeg hende hvordan hun syntes det gik, svaret kom prompte, “Jeg tror kun jeg har en fejl i de 40 spørgsmål. Så mon ikke testen er bestået”. Det ved vi om maks. 3 uger, så vi må vente……

Når man bor på Bornholm, giver det ALTID megen spildtid i København, hvilket også var tilfældet i dag. Så det er her sightseeingen kom ind i billedet. Den blev brugt til lidt fornuftig på Strøget, lidt i forretninger og ellers tog Julia en masse billeder som altid.

Fotografen i sving

Det er som bekendt !! Grønlands nationaldag i dag, vi så de her synge ved det stygge springvand, du ved…

 

Et helt andet springvand – godt med vind i håret.
Med Rådhuset i baggrunden
Julia øver lige en sidste gang
Og jeg sidder og venter…

 

Pas godt på dig selv og hinanden.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.