Mellemjul

Vi har brugt dagene til rigtig at “flade ud”. Det vil sige, vi tager vores daglige gåture. I går gik vi om formiddagen, en dejlig tur omkring Pyritsøen, det blæste temmelig meget, men vi havde en skøn dag med solskin.

Klart med blæsende vejr
Solen var med os – øh i mod os !!
Østersøen viste lidt tænder

Vi har sat en “kugle holder” op på køkkenvinduet, hvilket giver os en del underholdning.

Vi fik en masse æbler af en af Julias sprogskole veninder. I går fandt vi dette tvilling æble

I går aftes var vi i biografen i Gudhjem for at se “Mary Pottins vender tilbage” en børne/familiefilm, men da vi fik billetterne gratis……. Det var en hyggelig film, med en masse flotte digitale scener, lige noget for vores tidsalders “digitale børn”.

I eftermiddag skal vi til Nexø, jeg har lovet Fassel(som er uddannet Fyrværker) at hjælpe ham igen, som så mange andre gange, med at opstille og afvikle et meget stort fyrværkerishow på havnen i Nexø. Det er bolighuset In-house der har bestilt det, i anledning af deres 10 års fødselsdag.
Så venter vi bare på at tågen skal lette !! Julia tager med og besøger en sprogskole veninde i Nexø, mens vi klargører. Det tager ca. to timer for os 4 mand.

Jeg vil lægge lidt billeder op her i morgen..

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *