Ikke i dag…

Det bliver ikke i dag, du får et tilbageblik på året der gik, der er stadigvæk et døgn endnu!
Lørdag lavede vi ikke ret meget ud over de sædvanlige lange gåture, vi var rigtig dovne, det vil sige, tøjvask og rengøring i hele huset, indkøb til gæstefrokost i dag, og til Nytårsaften og andre små gøremål blev det også til.

I formiddags stod den også på lidt indkøb(glemte ting fra i går), et besøg i Matas og i H&M – kvinder du ved 😉  Handlede nogle tilbud i Netto inden jeg hjemme igen, gik i gang med at lave frokost. Julia dækkede bord og hyggede over det hele, hvilket hun også er god til.

Julia havde inviteret Asrun, hendes skoleveninde fra Sprogskolen og Island. Hun kom til frokost, hvor vi havde lavet en rigtig lækker frokost, med sild, hjemmelavet lun leverpostej, gravad laks, lidt pålæg og ost. Det var rigtig hyggeligt, og i dagens anledning tog jeg en enkelt af de skarpe, vodka jeg har fået af svigermor. Dansk snaps gå hjem og læg dig……

Efter kaffe og kage, kørte vi en tur til bison skoven. Asrun har boet på Bornholm siden juni, og hun har endnu ikke været der. Desværre fandt vi ikke bison flokken i dag. Da vi var hjemme igen, så jeg på Facebook, at andre havde været mere heldige.

Foto Julia

Skoven i dag så smuk

Selvom vi ikke fik set bisonerne så vi dog, hvor de havde taget sig et lille mellemmåltid

Bison bid

Da vi kom hjem stod den på kaffe, og Julia havde en Skype snak med hendes mor.

Her til aften kørte vi en lille tur for at se juleudsmykningen i Klemensker en sidste gang. Gennem Julia’s linse så det således ud

Nytårsaften tilbringer vi her på Hedebovej alene. Der et indkøbt et par rigtig gode T-bone som vi vil nyde, plus alt det tilbehør der hører sig til.

Nytårsaften kl. 24.00 kører de 500 meter hen på Snorrebakken, for her kan vi se alt det fyrværkeri der affyres i Rønne. Det er så smukt heroppe fra højden, og så er det meget billigt 😉

I morgen kl. 11.45 inviterer Hasle Havnebad til Nytårskur, og da jeg har boet i Hasle flere år, kører vi dertil. Der serveres varm suppe og kakao. Kl. 12.00 er der “fælles hop i havnebadet”. Jeg er overbevist om at vi glemmer badetøjet herhjemme 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *