Så prøver jeg..

Der er efterhånden gået mange dage siden jeg sidst skrev her på bloggen blandt på grund af den opdatering der skete. Så nu skal jeg i mit billedarkiv for at opfriske hukommelsen.

Vi tog som sædvanlig mange dejlige ture til skov og strand, somme tider i et voldsomt vejr, som her ved Helligpeder/Teglkås

Jeg har længe haft nogle “skønhedsvorter” kaldte hudlægen dem, på kinden under højre øje. Dem ville jeg have fjernet nu i vinter, så lige efter Nytår var jeg hos hudlægen. Der var 2 store og 3 mindre, de blev alle “frosset ud”. Det gjordes lidt nas. Det værste var hvordan jeg så ud dagen efter

Næsten lukket øje, morgenhår og morgengrim. Køn ser jeg ikke ud, og har heller aldrig gjort 🙂

Jeg kørte ned til hudlægen, hvor sekretærer bad mig køre hjem og stikke hun med en synål !!!!  Hun må være sindssyg, det blev lagt is på, pakket ind i et klæde, og den på måde forsvandt det lidt, indtil næste morgen. Sådan har det fortsat siden den 2.1. men nu er det ved at være overstået.

Man må lide meget for skønheden 😉

Jeg fik så megen medlidenhed med mig selv, at jeg måtte dulme den med citronfromage, med flødeskum og friske bær

Lækkert

For nu ikke at skuffe Julia, stod denne buket på hendes skrivebord dagen efter

Smukke roser

Vi fik også besøg af stormen og højvande.

Hvor er kajen
Kajen slog lige til her.

Vores mange gåture har før os til skov

og strand

 

Solen her helt fantastisk her

Rønnes krydstogthavn er som måske bekendt ved at blive udbygget, så den kan tage selv de største krydstogtskibe. Allerede til juni kommer det første. I dag ser den således ud

Set fra syd

Unægtelig svært at se, at der om 5 måneder ligger kæmpe store skibe her!!

Aftensmaden skal laves, så den er klar når Julia er færdig med hendes Skype undervisning.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *