Sightseeing på Bornholm

Nu skal du ikke tro, at vi har været på sightseeing på Bornholm, i hvert fald ikke på den måde som vi var i går i København. Det var på en helt anden måde.

Det var Julia der havde hendes første tur som turistguide for en busfuld amerikanske cruise ship turister i dag. Som jeg skrev sidst, et sådant job hos Bornholms Guide- og Turistservice (Team Bornholm). Tidligere på ugen var hun på “føl” tur og i dag skulle hun stå på egne ben. Hun følte det meget stressende pludselig at skulle besvare spørgsmål om Bornholm. Hun var ikke helt tilfreds med hendes egen indsats, men efter hvad jeg hørte hende fortælle kan hun være stolt af hendes indsats. Så venter hun bare på den næste tur.
Vi vil køre turen igennem igen, og hun vil guide mig så hun kan få nogle nye input. Det var lidt rart da hun fortalte at de andre guider havde fortalt, at hun bare kunne spørge hendes mand, fordi han var rigtig god guide da han kørte!! Det luner lidt.

Det bliver kun til lidt skriveri i dag, men et enkelt billede skal du have af en af vores mange tomatplanter. Det er sherry tomater, så derfor er de ikke så store.

Foto: Julia

Så er det tid til vores aftentur, uden en rigtig solnedgang, men stranden eller skoven er altid dejlig, og specielt efter de 10 mm regn vi har fået i går.

OPDATE:
Må tage mine ord i mig igen – det blev til en rigtig flot solnedgang igen i dag, se selv:

 

 

Pas godt på dig selv og hinanden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.