Skod DVB T modtager

For ca ½ år siden købte jeg en KÖNIG DVB T2 modtager.

KÖNIG

Den virkede ok, også til prisen. Den virker upåklageligt indtil jeg en dag kom til at skubbe lidt til den, så forsvandt signalet fra den. Jeg troede at antenne var faldet ned eller kablet var faldet ud. Det var det, men på bagsiden DVB boksen. Det viste sig at stikket kun sad fast ved hjælp af inderlederen på stikket, selve bøsningen sad bare løst. Så det var en udfordring af få stelforbindelse, og dermed tv signal. Jeg skilte boksen ad og forsøgte at lodde tingene sammen, med det var ikke muligt. Så nu ligger det klar til at gå på BOFA som affald.

Sådan ser det ud hvor bøsningen skulle have siddet

Så mit råd, køb aldrig denne skod modtager.

Jeg glemte i sidste indlæg, at vise dig den lille video jeg tog hos Lilliendahl Plantecenter, så den kommer her. (Tryk på firkant symbolet nede i højre hjørne, så kommer videoen op i fuld skærm)

I dag var vi en tur på Onsbæk strand på vores eftermiddagstur. Det var en smukt vejr, sol og godt nok lidt kraftig vind

I morgen skal Julia ikke på skole, så vi skal råhygge, når jeg fra morgenstunden har været til den årlige kontrol hos øjenlægen, for forandringer pga min sukkersyge. Indtil nu har alt været normalt som hos en 50 årig ung mand !!!! Det siger øjenlægen…

Vil slutte for i dag med dette Snurre Snup citat:

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *