Pælevejr.

I dag blev der boret 32 huller i den let frosne jord, på kun 1 time – godt klaret ikke?

Jeg skal være ærlig, det var ikke hverken med håndbor eller motordrevet bor, men en proff maskine, der bare kunne det der. Hullerne skulle laves fordi vi skal have sat et hegn op, omkring Kastellet. Vi skal have stoppet alle de gratister, der går ind og ser Kastellet. Det kan kun lade sig gøre, ved at hegne ind, sørgeligt men sådan er Verden i dag.
Hegnet er kun 1 meter højt, vi håber det er nok til at folk ikke “planker” det. Der vi også bliver sat skilte op, at hvis man vil se Kastellet, skal man ind gennem indgangen og betale for at komme ind.

Formand Figa og Næstformand Skaarup, kom og hjalp til. Figa havde travlt med at fjerne stødet fra træet han fældede i sidste uge, mens Skaarup og jeg gik i gang med at sætte pæle i hullerne. Vi vil først sætte hegn op i april, så har stolperne haft tid til at sætte sig.

Her nogle billeder fra dagens arbejde

Hullerne boret og stolperne sat løst i.
Figa “borer” rødder væk
Næsten ved vejs ende
Set lidt fra oven
Færdig arbejde

Nu skal jeg bare fin justere stolperne og sat stolper op til de to låger der bliver i hegnet, et for gående og et for kørekøjer.

Hjemme havde Julia lavet dejlig frokost klar til mig. Vi hyggede på sofaen efter frokosten, med højtlæsning (Julia) på dansk. Det var en “læs let dansk bog” Vilhelm Moberg’s Udvandrersaga, “Bønderne på havet.

Efter kaffen kørte vi tur til Teglkås, Rutsker og videre til Lobbæk for at købe æg og kartofler. Ikke fordi jeg trængte til frisk luft, men Julia gjorde det. Hun startede kl. 8.00 med 1 times Skype undervisning, efterfulgt af 1½ times Skype til.

Rutsker kirke

Pas godt på dog selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *