En masse og så alligevel intet !!

Dagene er i øjeblikket meget ens for os begge to, hvad enten vi er sammen eller hver for sig. Daglig trummerum, vil jeg kalde det. Men derfor er vores liv ikke på nogen måde kedeligt, tværtimod. Julia har hendes skole og jeg mit arbejde på museet.

Her er jeg nået ret langt, i dag ser her sådan ud

Alt er nede.

Nu skal der bare ryddes op. Dertil får jeg hjælp fra Kasernen på mandag, 7 stærke mand stiller op, med det nødvendige maskineri, til at flytte de tunge betonplader og stålpladerne der sad i loftet. Det er REPDEL der altid stiller op når vi beder om hjælp. En STOR TAK fra mig. Nu er det så jeg skal i gang med at opbygge den nye udstilling, dertil har jeg kun 7 uger, så der skal gås til den…. Jeg har nemlig besluttet at åbne museet før Påske, 3 uger før jeg normalt åbner.

Vi går vores sædvanlige ture. Mandag, onsdag og fredag, en eftermiddagstur og tirsdag, torsdag en formiddags- og en eftermiddagstur. I weekenderne er det meget forskelligt.

En tur på stranden og ved røgeriet i Hasle
Foto stop ved Teglkaas
En tur på Lilleborg
En tur på stranden ved Pyritsøen
Bytur i Rønne
Et besøg på Cafe Gustav blev det også til.
Blomster foto stop i Aakirkeby

Vi besøgte en af Julia’s “skolekammerater” Asrun fra Island. Hun fik vores gamle grill og hun kvitterede med frokost. Inden vi kørte til hende, fangede jeg denne gås på Torvet i Aakirkeby.

Gåsefangst

Jeg har lige tjekket mit Mi band jeg altid går med. Det er dels et ur, men det er også en skridtmåler m.v. I februar måned har jeg gået gennemsnitlig 6.939 skridt, svarende til 5,5 km dagligt.
Det mindste antal skridt jeg har gået siden jeg tog det i brug i november måned er den 21.februar i år, med kun 2.598 skridt og dagen med flest skridt var den 8. februar i år(Vi var i Moskva den dag) med 16.693 skridt eller 13,4 km. Jo man går mange skridt i Moskva 🙂

Om lidt kommer Connie og Flemming til flæskesteg med det hele.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *