Regnvejrsdag

I dag tirsdag har det været en rigtig øv dag, regn fra morgen og indtil nu kl.18.00. Så det har været en indendørs dag, med en masser sysler. Jeg har lavet nye skilte til museet og Julia har som altid været flittig, og øvet dansk en meget stor del af dagen.

I søndags tog vi en køretur til Danmarks højest beliggende kirke, Ruts Kirke i Rutsker, det var meget tåget

Tågen lå tæt

Var også en tur på Rytterknægten, hvor vi gik en 2,5 km tur i skoven. Tilbage ved Kongemindet skulle Julia lige varme sig lidt, men som du kan se, var der lidt rigeligt med røg

Røg i øjnene

Det blev også tid til at finde en skovtrold

Rytterknægt-skovtrolden

Dagen i går var der imod ret hektisk. Kl. 10 ankom der 7 mand stærk fra Almegards Kasernes REPDEL. De havde lovet at hjælpe mig med til at fjerne alt det, jeg har nedbrudt af den gamle våbenmontre, samt flytte rundt på alle vore kanoner med videre. Der udover var formand og næstformand for Kastellets Venner her, samt to dejlige drenge, med stor viden og hang til håndvåben. De hjalp NF med at lægger våben op i udstillingen på 1. sal, samt lægge resten i depot.

Her lidt billeder fra dagen

Flytningen er i gang, alt roder
Så kom kanonerne på plads
Så er radio afd. næsten hvor den skal være

Nu mangler bare en fin justering af alle tingene, samt ny skiltning alle steder. Madafdelingen skal lige have et tjek også. Så er jeg slet ikke begyndt på 1. sal endnu !!!!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *