Kamp om damerne !

Nu skal du ikke tror at det er mig, der er ude i kampe omkring damer, jeg er gift – godt gift med jordens dejligste kvinde. Men derimod ænder, der slås om damernes gunst.

Vores lille formiddagstur gik i dag til den lille sø, hvor vi fodrer ænderne med brød. Som sædvanlig kommer de, når jeg fløjter efter dem. I dag syntes de godt nok at være noget dovne eller mætte, for normalt kommer de flyvende, men som du kan se, så kom de svømmende i adstadig tempo, og kun omkring halvdelen gad lette anderumpen!

Se selv:

Resten af dagen gik med afslapning, 1½ times Skyper undervisning af Julia. En tur på stranden i Hasle – blev en kort fornøjelse, det blæste 1/4 pelikan og Express1 sejler derfor heller ikke i morgen tidlig……

Efter aftensmaden og de lokale TV2 nyheder, gik jeg i gang med at farve hår på Julia. Jeg er helt ferm til det nu, og det bedste er, at Julia er tilfreds med resultatet, så kan jeg også være det.

Pas god på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *