I får lige lidt hjælp

Til dette billede

Ved du hvad dette på stranden er?

I større format ser det således ud.

Det er min handske størrelse XL til venstre

Kan I så gætte det?

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

3 meninger om “I får lige lidt hjælp”

  1. Hmmm…Olieforurening er det ikke. Den store klump ligner da et stykke kul. Kan det være noget forurening fra et kulkraftværk i Polen? Bornholm er jo ikke ligefrem en vulkanø, så ad den vej kan jeg ikke komme nærmere…. 🙂
    God weekend til Jer begge!

  2. Det ER kul fra fordums kulgravning ved Hasle. Al det opgravede blev kort ud til havet, det hedder Kultippen. Derfra kommer der masser af store kulstykker som dette. Desværre var kvaliteten af Hasle kul meget dårlig, så udgravningen stoppede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *