I er ikke glemt

Jeg har ikke glemt min blog, men den sidste tid har været mere travl end sædvanlig, fordi museumssæsonen lige pludselig var der, og jeg var lidt bagud. Så der har ikke været så meget krudt tilbage til at skrive – men ellers har jeg/vi det helt fint. Jeg skal lige have et par dage mere, så skal der nok komme en opdatering, selvom jeg holder museet åbent i Påsken, undtagen på lørdag og søndag. Disse dage bliver helliget familielivet og vennerne.

I anledningen af dagens fødselar(I ved nok hvem det er) hejste jeg naturligvis det store flag på Bastionen, godt hjulpet af Yulia.

Hip hip hurra

For lige du kan se hvor travlt jeg har haft, får du lige en lille stump video, der viser mit tempo en stille aftensstund, hvor jeg prøver at geare ned !!

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *