Påskegudstjeneste

Så blev det tid til at skrive lidt igen. Det har virkelig været en hård periode at komme igennem, og der har ikke været meget fritid tilovers. Det er lidt bedre nu hvor museums sæsonen  er i gang.

Hvad er der ellers sket!
Den 10. april tog vi til København, da Yulia har taget mit efternavn, skal hun have en nyt nationalt og et nyt internationalt pas. Så med vores vielsesattest i hånden kørte vi til Udenrigsministeriets Legaliserings afd. for at få Legaliseret vielsesattesten. Den var i forvejen sendt i kopi til en godkendt translatør i Vanløse. Det tog meget kort tid at få Legaliseret den, og hos translatøren tog det kun 30 min. så var vi på vej mod den Russiske Ambassade. Se nu kunne jeg godt fortælle en lang historie og bureaukrati, men jeg nøjes med at sige, det er en ommer, FORDI vi havde ikke en attest med fra kirken, der bevidnede at Yulia nu også virkelig havde taget mit efternavn. Det vidste vi ikke, Yulia havde talt med dem før vi tog af sted. Den har vi nu, så vi tager snart turen èn gang til, med legalisering, oversættelse og ambassade besøg. Nu vil jeg slet ikke fortælle hvad sådan noget koster.

Så nu vi var i den store by, tog vi en tur i Botanisk Have

På den hvide bro

Her flyttede vi os lige et stykke længere væk

Kendt baggrund

Han har “boller den mand”

På museet fik vi vores Eagle! og Jûlkat tilbage efter vinteropholdet på Almegårds Kaserne

SÅ er de hjemme igen

I søndags da vi åbnede museet kom TV2 Bornholm på besøg, og de sendte et indslag på et par minutter om aftenen

I tirsdag kom Bornholms Tidende så på besøg. Det blev til en meget stor artikel i dagens udgave, det så sådan ud

10 spalter, ikke ringe !

Gratis reklame når man sender en god pressemeddelelse til dem !!

Vi har nu haft åbent på museet i 6 dage, og jeg må sige, at jeg er godt tilfreds med besøgstallet.

I dag har vi rå-hygget, vi kørte i formiddags en tur til Ølene og Statens Vildfuglereservat. Her er der tre udsigttårne og vi besøgte dem alle. Det nordre tårn var det bedste for her så vi en flok traner.

Søndre tårn
Samme tårn, men knapt så køn udsigt

I eftermiddags tog vi en tur til Sorthat Odde, det kom der disse billeder ud af

Vandet var fuldstændigt blankt.
Og solen var pragtfuld varm
Ham selv

Til aften kom grillen i brug, hakkebøffer og hjemmelavet kold kartoffelsalat

4 på stribe

Og så til overskriften – vi tog til Påske aftensgudstjeneste i Vestermarie kirke i aften med vores ynglings præst Laura Cæcilie Jessen. Yulia er utrolig glad for hende, og hendes danske udtale, så vi går ofte til gudstjeneste i Vestermarie kirke eller Nylars Rundkirke.

Efter, tog vi en tur på haven til en lidt sen solnedgang

Tak for i dag

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

 

 

 

 

2 meninger om “Påskegudstjeneste”

  1. Ha ha ha….Ja, un dskyld jeg griner, men har selv prøvet samme bureaukrati på den rumænske ambasade. ALLE papirer skulle oversættes til rumænsk af en autoriseret translatør og bagefter apostileres af udenrigsministeriet. Derefter en masse besøg på ambasaden og kr. 6000,- fattigere…..PYHA! :-))))

  2. Troede det var nemmere i Rumænien – man bliver klogere dag for dag.
    Så ved du hvad jeg taler om – vi har lige sendt Yulia Navneændringsattest til UM for at blive Legaliseret og Translatører har oversat den, fra en fotokopi. Det bedste af det hele, vi sparede en tur til Moskva for at Yulia kunne få nyt pas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *