Det var den weekend

Hvorfor går en weekend så hurtigt som den gør? Er det fordi der sker en masse omkring en, er det alderen(Selvom jeg ikke føler den), eller hvad er det. Nu er det søndag aften og om 12 timer starter det hele forfra, og ved du hvad – jeg holder rigtig meget af det.

Som jeg skrev i går havde museet åbent, så i dag skulle den stå på 100% afslapning – så det gjorde den – i hvert fald indtil vi vågnede på samme tid som altid, nemlig kl. 6.30. Nul putte det er for tidligt at stå op, så vi blev i sengen en times tid mere. Morgen kvalitetstid må det vel så hedde.

Som altid tager Julia en morgen jogging tur på ca. 20 min. Så når hun er tilbage står morgenmaden klar på bordet, uanset hvilken ugedag det er. Efter lidt morgenhygge gik turen til Jens Ole og Jonna i Rutsker. Vi medbragte en halv ostekage, som jeg lavede i går. Vi sad i det dejlige vejr i deres have og nød middagstiden. Vi tilså også 7. kartoffelrække, og vi kunne konstatere at kartoflerne stod fint. Vi lagde dem i begyndelsen af maj.

7. kartoffelrække

 

Vi kørte en tur til Sandvig hvor vi ville bade, men det blev kun til soppen, vandet var hundeslæde koldt. Delte en Fish & Frits i Promenadekiosken og så videre. Julia guidede mig på hele turen, som hun havde guidet i fredags, og jeg må sige jeg er vildt imponeret af hendes viden om Bornholm.

Vi kørte så til Levka ved Hasle for at bade der og spise kirsebær og moreller, som vi også gjorde i går. Men ak, her var bølgerne så høje at vi opgav vores svømmetur. Så igen i dag grov åd vi af søde kirsebær og moreller. De er utroligt små i år, det må skyldes det manglende vand. Gik en tur ved Pyritsøen og Smaragdsøen og så hjem.

Pyritsøen

På vej hjem fra stranden var der lige et lille vandløb der skulle forceres, det klarede Julia på denne måde

Har i aften været en tur hos Flemming og Connie i Nyker til en kop kaffe og en rigtig hyggelig sludder.

Det var så den dag/weekend. Så må vi se hvad den nye uge bringer.

 

Pas godt på dig selv og hinanden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.