Vintervejret over os…

I mit sidste blogindlæg var jeg nok lidt overmodig, da jeg skrev “Sommervejret over os”, for i dag den 4. maj fald sneen tæt to gange i dag, heldigvis smeltede den hurtigt, men alligevel.

Alt vel her på toppen af Snorrebakken. Museums sæsonen er i fuld gang med en masse dejlige gæster fra nær og fjern. Vi havde Generalforsamling i sidste uge, og mine to forslag til medlemmer af Bestyrelsen, blev begge valgt ind, en dejlig aften.

Yulia går forsat på sprogskolen og i sidste weekend havde hun de to første Krydstogt ture som engelsk guide, 6 timers snakken, gav en lidt hæs hustru, så der blev ikke snakket så meget !

Vi går vores sædvanlige morgenture tirsdag, torsdag, lørdag og søndag, og aftenture alle ugens dage, hvis intet andet hindrer os deri.

Vi har fået apostille på Yulia’s navneændringsattest, og den er oversat til russisk, så nu skal vi bare finde en dag hvor vi kan komme til København, så Yulia kan få et nyt pas, der stemmer med hendes navn.

I forrige uge var vi til afslutning på Trolling Master Bornholm, beviset er her, en affotografering af TV2 Bornholm udsendelse derfra, derfor en dårlig billedkvalitet

Et par linselus

Som ofte har vi nogle fantastisk solnedgange her på vestkysten, se selv

Over lystbådehavnen

I dag kørte vi en tur på Bornholms Middelaldercenter, de åbnede i dag.

Fruen i Stormandens stol ved pejsen

Senere kørte vi til Jens Ole Fassel for at hente en Air Fryer, han havde købt til os. Vi medbragte lidt frokost ting, da han havde været oppe og guide en gruppe på Hammershus.

Han satte Yulia til at lave majonæse, hvilket hun er helt ferm til

Der røres og røres og….

Fassel har en syngende kat, hørt selv, hvis da de to i køkkenet ikke overdøver den 🙂

Midt på ugen fandt Yulia denne flotte blomst, som straks blev købt og sat foran spejlet – det var et røverkøb – kun 5 kroner gav hun for den, smuk ikke?

 

God weekend og Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *