Turen gik godt

Det var en helt ok tur med 22 amerikanske turister jeg havde i går på gå-tur i Rønnes gader. Det kan være lidt svært at holde sammen på så mange når man vandrer rundt og skal fortælle. Heldigvis har jeg kontakt til alle ved hjalp af et “intercom” anlæg.

Tilbage på kajen så jeg hvordan gæster bliver budt velkommen når de har været på tur

I søndag var det jo Mors Dag, jeg håbede I alle huskede at gøre lidt ekstra ude af dagen for jeres mor, hvis I stadigvæk har en, ellers jeres koner. Jeg havde inviteret Yulia på Restaurant Texas. Vi besluttede os for Spareribs, hvilket Yulia aldrig havde smagt. Hun tog 1/1 rack og jeg 1½ rack. Må indrømme, at det kunne jeg ikke spise, så vi fik lige en dogieback

Klar til spareribs
I fuld gang, fedtet helt op til ørerne

Søndag formiddag tog vi vores sædvanlige morgen-, formiddagstur og på vej hjem så vi på en mark, lidt langt væk fra vejen, en flok traner. Jeg talte ca. 25

Sjældent syn

Ellers går dagene som de plejen. Jeg havde i går eftermiddags, efter gå-turen, besøg af en engelsk forfatter, der er i gang med at skrive en bog om den kolde krig. Vi fik en lang snak og en tur rundt på museet. Bogen udkommer i 2020. Glæder mig til at læse den.

Her til aften lignede det igen en smuk solnedgang, så vi kørte en tur ned til Nørrekås havn og det fik vi disse billeder ud af

På vej hjem kom vi forbi disse får, det er ret tæt på hvor vi bor, læg mærke til at de har sorte snuder og ørespidser, samt sort ring om øjnene.

Sjove får

Jeg griner i øvrigt stadigvæk over dette, som jeg fandt i den lokale jem&fix og ved du hvorfor jeg griner ??

Muldvarpe saks

Det gør jeg, fordi vi har slet ikke muldvarpe på Bornholm.

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *