Og hvad skal man så lave

På en Store Bededag hvor regnen siler stille og roligt ned? Tja, vi havde planlagt vi skulle i haven, plante blomster, og gøre vores to højbede klar til såning/plantning. Men det bliver IKKE i dag, måske senere i weekenden hvis vejret bliver bedre.

I morgen formiddag bliver det ikke, idet museet kampvogn M24 kommer tilbage efter at have fået renoveret begge motorer. Det bliver en stor dag at den er tilbage, også for vore gæster fremadrettet. De har savnet den…..

Den kommende uge bliver ret så travl på museet, idet jeg skal guide hele 4 skoler med i alt 90 elever. Fredag kommer der to skole lige i halen på hinanden. Herligt med alle de dejlige unger på museet. De kommer fra vidt forskellige egen af landet, Assens, Helsingør, Vejle og fra Sydslesvig.

I sidste uge tog jeg kontakt til Team Østergade 54, her i Rønne. Det er et Aktivitetstilbud til mennesker i alderen 18 – 65 år. De der benyttet dette tilbud er alle Førtidspensionister, mennesker med et udviklingshandicap og øvrige kognitive handicap.

De har en grupper der hedder “Køkken- rengøring” og en grupper der hedder “Miljøpedeller” Jeg havde et møde med lederne af de to grupper i går. Vi talte om de ting jeg havde brug for hjælp til, og de kunne godt se mine problemer. De skulle så hjem og finde de mennesker der kunne hjælpe til på museet. Så nu venter jeg på en udmelding fra dem.

Jeg gør dette, fordi jeg mener at museet har et socialt ansvar over for disse mennesker. Ligesom jeg også tager fleksjobber-, virksomheds- og samfundstjeneste personer ind på museet.

Her har du lidt fotos fra den sidste måneds tid.

Tyndakset Gøgeurt

Denne orkide er ret almindelig på Bornholm men yderst sjælden i resten af Danmark. Vi har dem i stort tal langs kysten ved Hellig Peder – Teglkås

Strandet sovende sten hval !!

Gad vide om det kunne blive den nye trend blandt militær folk ? Godt vi ikke skal have børn – for så….

Kamp-barnevogn

God St. Bededag

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *