Sådan gik min lørdag.

Der sker ikke så ofte jeg kun skriver om én dag på min blog, men i dag gør jeg det. Dagen i går var nemlig ret usædvanlig – vi fik vores kampvogn M/24 Chaffee tilbage på museet. Det var en festdag.

Den startede kl. 8.30 hvor jeg kørte på museet,  Flemming Koch hentede mig i hans Ford Jeep GPW fra 1942. Vi kørte ud på Almegårds Kaserne hvor kampvognen stod. Bornholms Dragoner kom og klargjorde den til turen. Hjemmeværnets Politieskorte på motorcykler var klar, og kl. 10:14 kørte vi ud af porten.

Turen kan du se på denne video

Der blev taget en del billeder af Jens Ole Fassel

Vi havde også en hale af biler efter os
Her smutter vi til højre i jeep’en
Eaglen måtte ud først, Jûlkat’en er pakket godt i for regnen
Her sidder Fassel og filmer

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *