Går den ned eller ej?

Du har sikkert allerede luret, at det er solen jeg taler om. For på denne årstid er det jo næsten lyst døgnet rundt. Vi har IKKE været på solnedgangstur i dag, for nu her kl. 22.00 er solen stadigvæk synlig, dog ikke her fra vores have, og dog….

Næsten mod Nord

Men en tur har vi været på. Julia skal i morgen tidlig ud med en busfuld amerikanske turister fra et krydstogtskib i Gudhjem havn. Turen går til Hammershus, røgeriet i Allinge, Østerlars Rundkirke, Baltic Sea Glas og tilbage til Gudhjem. En tur på 4 timer, så vi tog lige en kort tur for at gennemgå nogle enkelte ting.

Lige nu sidder Julia og forbereder sig til turen og samtidigt skriver hun to side på dansk om sig selv, da hun skal til modultest på sprogskolen på fredag. Som du kan se, så har Julia rigeligt at se til. Nå ja, her til aften havde hun 1½ times engelsk undervisning på Skype med en af hendes elever i Moskva.

Min dag på museet har været rigtig travl, nu er turisterne begyndt at komme – herligt. Håndværkerne har været og lavet taget, hvor vores tårn for en måned siden væltede og ødelagde taget. Tårnet er blevet bedre fastgjort på/til jorden. Det så sådan ud da de var færdige

Fiks og færdig

Så har jeg fået Mads tilbage i virksomhedspraktik på museet. Det er jeg utrolig glad for. Jeg havde ham også sidste sommer og han gør et utroligt stort stykke arbejde for museet.

OPDATERING:
Her onsdag morgen gik det op for mig, at det VAR onsdag morgen og ikke torsdag. Så det er først i morgen Julia skal på Krydstogt guidning. I dag er det en halv dag i sprogskolen.

 

Pas godt på dig selv og hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.