Lidt travl dag på kontoret

Dagen har været en smule mere travl end normalt. Det skyldes, at nu er turisterne kommet til Bornholm.
På dagens program på museet stod, Kørsel med vore gæster i Eagle 1, Guidet  Bunkertur,  og Yulia afsted med krydstogturister kl. 7.15 i morges

Ser her begyndte det, skibes kaptajn må have været en meget uerfaren kaptajn, idet han ikke turde lægge til den nye Krydstogkaj, som vel nok er Danmarks bedste og mest sikre at lægge til, så han besluttede at aflyse besøget på Bornholm, og straks sejlede han videre, så også eftermiddagens arrangementer blev aflyst. På kajen stod de første 3 guider og 3 busser der skulle køre gæsterne rundt, de kunne bare køre hjem.

Jeg håber det får et efterspil for skibet, for det var ikke ok det, det gjorde. Det ville ikke have været nogen problemer at lægge til, udtaler havnen. Så da også i eftermiddag, at Bornholms Tidende havde taget sagen op.

Så jeg måtte tilbage til kajen og køre Yulia hjem. Så dagen stod på hjemmearbejde for hende. Da jeg kom tilbage til museet, tændte jeg for metal detektoren, gik langs museets skel for, for at de flere skelpæle, hvilket da også lykkedes

På museet fik vi over 100 gæster i dag, 30 gæster var ude at køre i Eaglen, shit hvor var jeg svedt, da vi var færdige kl. 14. der bliver rigtig meget varm i den. Fassel havde en lille håndfuld med på Bunkertur.

For at gøre an lang dag kort, så har jeg i dag gået 16.633 skridt,

Mange skridt

svarende til 11,6 km, så det varer ikke længe før jeg tørner ind.

Mange kilometer

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *