Nej vi er ikke stukket af….

Jeg ved godt det er en uge siden jeg skrev sidst, men juli måned er den absolut mest travle jeg har på museet, og det påvirker mine prioteringen i privatlivet. Nu er vi dog næsten ved vejs ende med juli. Jeg har aldrig haft så sindsygt travlt på museet, som i år. Heldigvis har jeg fået en frivillig mere til at tage sig af billetsalget, så nu er jeg dækket ind med 3 fulde dage om ugen. Det har giver mig tid til at være rigtig museumsleder. Det har blandt medført, at jeg i samarbejde med min gode ven Flemming Koch, har fået lavet nogle spændende tiltag.

Du kan dem se på de følgende videoer, flere følger:

Når gæsten kommer tæt på udstillingen af radioen, starter der en kommunikation fra den, det vil sige, det er en optagelse og alt er indbygget i højtaleren.

Her sidder der en højtaler oven på montren, den har som alle tre indbygget en lille komputer og en MP3 afspiller

Den sidste kan du sikkert genkende som en V1 bombe.

Nu hvor sommer er kommer til Bornholm, er vores morgen-, aftenture i skoven udskiftet med en svømmetur i Østersøen

Det ER meget koldt stadigvæk

Min svømmetur her til morgen

Ingen kommentar

Nørrekås Havn får da til stadighed også vores opmærksomhed, sommetider med lidt kådhed

Den skal nok blive stående

I dag kørte vi en tur rundt efter selvpluk. Først ærter, her så marken sådan ud

Meget tør ærtemark, uden ærter

Så gik turen videre til næste sted, her var der lukket “Åbner igen mandag kl. 11” stod der. Vi gjorde et stop ved en nærliggende sø, som Yulia aldrig har været ned ved.

Ham selv ved bredden
Der er rigtig mange trin op

– og vi kom hurtigt ned igen. Der var så mange myrer, store bidende skovmyrer, det var ikke rart.

Turen gik videre til Svaneke, for Yulia ville byde på en Svaneke “Sweet Mary”. Den smager rigtig godt, her er jeg klar til at nyde den

Klar, og forventningsfuld

så kom den

Sweet Mary

men men, sikken en skuffelse, den havde ikke den sødme den normalt har, men en bitter eftersmag og så var den blevet 10% dyrere – turistsæsonen har rigtig sat sit præg på Svaneke Bryghus – føj siger jeg bare.

Jeg er lidt spændt på den udsendelse TV2 Bornholm sender på mandag kl. 19:30 efter nyhederne “Kulturkalenderen” hedder den. Det er nemlig om museet, hvor jeg fortælle lidt om alt. De var der i 3 timer, og det hele varer kun 6-9 minutter!!

På tirsdag har jeg besøg af OBL Holger Fulgsang-Damgård og 6 af hans officers kollegaer. De skal have en tur rundt på museet, med vægten lagt på “Hvad skete der med de tyske flygtninge efter den 5. maj 1945”. Et guidet tur jeg glæder mig meget til.

Ellers nærmer sig tiden, hvor jeg skal have fornyet mit kørekort, og så kan du selv regne ud hvorfor.

Og nu er kaffen klar….

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *