For tidligt ude…

Efteråret var så IKKE på vej alligevel, i dag har vi fået sommeren tilbage. Nu her kl. 18:22 (Bornholm tid) har vi 24,2 gr. på nordsiden af huset, døre og vinduer står åbne, selv da sidder jeg her i 26,3 gr. og sveder – nej ingen fotos af det 😉

Dagen i dag har været lidt anderledes. Jeg har været hos min læge til undersøgelse, da jeg jo snart skal have nyt kørekort. Der skal en lægeerklæring til, da jeg fortsat vil beholde mit store kørekort, da jeg jo dagligt kører i museets Eagle eller Jûlkat, så det var lige 425,- kr ud af lommer. Når jeg får mit kørekort gælder det i 5 år. Så næste gang lader jeg det store kørekort gå, for så kræves der ikke lægeattest, og kørekortet gælder så i 15 år !!!!!

Yulia har som altid været flittig med at studere dansk og så har hun haft en ny elev til engelsk undervisning på Skype.

Det er sjældent jeg bringer vittigheder, men faldt lige over denne – den er så sød og så rigtig.

 

Pas godt på dig og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *