Fødselsdag

Nu er det ikke fordi jeg blev et år ældre i lørdags, men blot en dag – og så tæller det som et helt år, det er ikke fair

Jeg havde i fredags efter lukketid på museet, inviteret bestyrelsen for Kastellets Venner, og de frivillige på museet, til fødselsdags hygge med kakao, kaffe, boller og lagkage. Det blev til et par hyggelige timer.
Fredag aften slappede vi bare totalt af, da lørdag ville blive en travl dag.

Lørdag stod vi lidt sent op, efter morgenmaden gik jeg i gang med at lave menuen til om aftenen. Desserten blev lavet først, det var citronfromage. Dernæst gik vi gang med at skrælle og slice kartofler til flødestuvede kartofler.

Så gik turen i byen for at handle de sidste ting ind, hjem til en let frokost og så gik rengøringstoget i gang. Skinken blev sat over for at koge, kartoflerne sat i ovnen og forretten, grønne asparges omviklet med serrano skinke blev gjort klar. Bordet dækkede Yulia og så var det ellers med at komme i bad, for en halv time senere ville gæsterne komme.

Vi havde en rigtig hyggelig aften og gavebordet var rigtig flot.

Om søndagen sov vi rigtig længe, lige til kl.8:30. Sen morgenmad, klare den store opvask og kl. 12:00 havde Yulia de første 1½ times Skype undervisning, efterfulgt af yderligere 1½ time kl. 13:00. Så da hun var færdig kl. 15:00, var hun bare helt færdig. Så resten af dagen gik med at lave ABSOLUT INTET.

Og sådan kom vi til mandag hvor en ny uge lå foran os.

I dag tirsdag har vi haft 31 grader, dagen startede med 23 grader da vi stod op, så efter morgenmaden gik turen Antoinette strand for at bade, det vil sige Yulia ville svømme, her med kølvandsstribe efter sig

Fuld knald på

Jeg blev på land, da min hud ikke kan klare det kolde vand. Jeg har prøvet flere gange, men jeg får så ondt i huden, og det ikke er det værd.

Senere på dagen kom Yulia på museet, efter hun havde været ude at svømme nær museet. Hun tog en tredje tur før aftensmaden – hørte jeg ordet “vandhund” hvis – så er det rigtigt. I må godt have lidt medfølelse med mig, for hvem tror du der skal varme hende efter svømmeturen ? Hun er rigtig meget k o l d…..

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *