Høstgudstjeneste og Sølvbryllup

Selvom vi var til Sølvbryllup i går, og kom sent hjem, var vi naturligvis til Høstgudstjeneste i Vestermarie kirke. Skal for retfærdighedens skyld tilføje, at den først var kl. 10:30.

Men først lidt fra Sølvbrylluppet som blev afholdt på Restaurant Selma’s Home Cooking. Vi var 30 mennesker i alt, og det blev en hyggelig aften med kendte og ukendte mennesker.

Flot pyntet bord og med musiker Thomas Nyboe i baggrunden
Bordkortene

Menuen stod på kogt laks med rejer. Hovedretten var Ta’ selv buffet, bestående af oksemørbrad, flæskesteg, brunede-, stegte- og hvide kartofler. Brun- og bearnaisesauce. Dertil stegte rodfrugter og stort salatbord. Natmaden var Ta’selv røde- og ristede pølsebord med alt tilbehør.

Yulia’s første tallerken(og eneste)

Jeg fik mig en snak med Lange Erik (han er over 2 meter), en af de mange medlemmer af Dansk Militærhistorisk Køretøjs Forening. der var med og som jeg kender.

Ser vi ikke kloge ud !

Da Connie og Flemming ikke fik en bryllupskage ved deres bryllup, havde deres datter Marianne sørget for en Sølvbryllupskage og det så sådan ud da den blev skåret for

I dag gik så turen til Høstgudstjeneste, hvor koret “Sanglærkerne” gav en del numre.

Flot pyntet til høstgudstjeneste. Der var blomster over alt.
Cæcillie Jessen ved hendes indsættelse

Kirken var flot pyntet i dagens anledning. Bagefter var der Kirkekaffe med hjemmebag. Inden vi forlod kirken, blev vi bedt om at tage noget af de mange grøntsager med hjem, kirken også var pyntet med, så det gjorde vi

Det var hvad vi tog med hjem

Dagen er så ellers gået med afslapning, en lille tur i Rema1000 for at købe mayonaise til aftensmaden “Sild i pelskåbe”. Lige nu koger kartofler, gulerødder og rødbederne. Silden har jeg selv saltet sidste weekend.
På vej til Rema1000 gjorde vi lige holdt ved Snorrebakkesøen, for at gå en lille tur i den friske luft. Yulia tog en masse dejlige billeder, her et af dem

 

Flotte røde bær

Yulia er som altid flittig. Hun sidder og øver dansk og laver opgaverne for denne uge. Nu vil jeg gå ud og tage grøntsager af, og gøre dem klar.

P.S. Jeg ved godt jeg tidligere har skrevet om “Sild i pelskåbe” men der en af mine ynglings retter. Sådan så den ud i dag.

Sild i pelskåbe

Pas god på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *