Varm dejlig dag

Så gik endnu en uge næsten, og her fredag aften hvor aftenfrugten er nydt blev det tid til at skrive lidt på bloggen igen. Dagen for mig har været en rolig, men også en dag med en masse forskelligt arbejde, det der gør det dejligt at være på Forsvarsmuseet. Jeg møder en masse dejlig mennesker, og når de betaler entré med deres kreditkort, kan jeg sommetider spotte hvorfra i landet de kommer, og det giver som ofte en dejlig snak.

I dag kom en midaldrende kvinde og hun fortalte hun var ansat på Berlins Militærhistoriske Museum, spændende snak vi havde. Den endte med at hun inviterede os på en privat guidet tur, når vi engang besøgte museet.

Havde også en anden tysk gæst, han kom for at se hvad vi havde om den tyske ø kommandant von Kampz, da hans far havde gjort tjeneste på Bornholm under von Kampz.

Julia har i dag været til eksamen på Sprogskolen i det modul der hedder PD1. Holdet hun gik på startede sidste år i august, men hun har kun været med i 6 uger. Alligevel mente hendes lærer at hun skulle gå op til eksamen. Så det gjorde hun. Det var 7 prøvepunkter. Her kunne man: Ikke bestå, Bestå og Bestå over middel. Julia fik sidste karakter i de 6 af prøverne og Bestået i den 7. Det syntes jeg godt er godt gået, efter kun 6 ugers undervisning. Så venter vi bare på resultatet af 1a testen, den der virkelig tæller noget.

Efter aftensmaden kørte vi til Onsbæk strand, hvor vi nød solen, indtil det var forsvarligt at gå i vandet, det var 1½ cm koldt i dag.

Et par edderfugle foran os
Solen gav dejlig varme

-underligt nok var vi stort set alene på hele stranden.

Pas godt på dig selv og hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *