Hvad skal man lave…

På en lørdag hvor Yulia er ud og guide hele dagen?

Vi har lige nu besøg af 700 medarbejder fra Deloitte på Bornholm, til deres årlige konference og kom-hinanden-ved- møde. Det giver arbejde til en masse guider.

Jeg kørte Yulia til Allinge til kl. 8:30 hvor hun skulle møde. Hun har fået en tur med start kl. 9:00 hvor deltagerne først skal Hammeren hvor der skal kravle på et tov over vand. Derefter kører de til Vang Granitbrud hvor de skal klatre op og så rapelle ned igen.
Turen gør derefter til Nexø, hvor de skal køre gokart. Når det er overstået køres de til Rytterknægten hvor de skal køre på mountainbike. Når det er overstået, køres de til Rønne Idrætshal, hvor de får mulighed for et bad og klæde om, inden de køres til færgen og så hjemad.
Turen hedder: Action – højt at flyve med klipper, sved og reb

Denne tur er der ca. 100 der skal ud på. Samtidigt findes andre ture som de øvrige deltager skal på, det er:
Gastronomi – det bornholmske spisekammer
Gastronomi – pølsesnak, havtorn og øl

Det lyder som en spændende weekend, på den sociale side af konferencen.

Apropos pølsesnak, så denne Jagtpølse i Lidl og jeg undrede mig over symbolet jeg har sat en ring om. Det har ikke tidligere været på disse pølser, så er det jeg undrer mig hvorfor??

Specielt når jeg tænker på at ALT mad produceret på markerne i Europa på en eller anden måde har været i kontakt med efterladenskaber fra grise !!

Tilbage til mig. Jeg har allerede sat vasketøj over, det skal snart ud, så næste portion kan komme ind. Opvasken er klaret. Der er en græsplæne der skal slå(når den bliver tør), vinduerne skal pudses, bilen skal vaskes, der skal støvsuges og vaske gulve, aftensmaden skal påbegyndes(gullash), jeg skal skrive blog(næsten færdig) så jeg har rigtig travlt indtil Yulia kommer hjem kl. 17:00

Så hvad sidder jeg her her for !!! Go’ weekend

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *