Det er sk… koldt

Nu har Efteråret i hvert fald indfundet sig her på Bornholm, i morges havde vi kun 6 gr. da vi stod op. Af hensyn til eftermiddagens Parade på Almegårds Kaserne i anledning Danmarks Veteraners lokalafdeling Bornholms 50 års Jubilæum, hvor jeg var inviteret med, så blev påklædningen en anelse tykkere end den ellers ville være blevet. Heldigvis, for det var en anelse koldt. Der var dækket op  i Veteranforenings lokaler efter paraden, der var dejligt varmt, så pindemadderne gled ned sammen med den væske der var stillet op.
Det blev til et par hyggelige timer sammen med Veteranen, tjenestegørende, Beredskabet og Politiet. Der blev uddelt 40-, 50- og en 60 års medalje. Den sidste var for aktiv deltagelse i Congo.

Ellers har ugen været rimelig stille. Mandag og tirsdag er der ikke noget at skrive hjem om. I går onsdag havde jeg de 30 smede på besøg. Det blev er herlig formiddag, som strakte sig helt hen til kl. 13:30 før de sidste gik. Selve rundvisningen gik rigtig godt og den tog lid længere tid en normalt. Der skulle jo snakkes og fortælles fra deres side også.
Efter rundvisningen havde Figa og jeg besluttet, at vi ville fortælle om de militære feltrationer og så ellers lade dem selv tilberede og smage. Det blev en stor succes. De havde selv medbragt øl og sodavand, så det endte næsten ud i en fest

Så er der dækket op

I dag har jeg som skrevet, været til Jubilæum på Almegård Kaserne. Formiddagen gik med snak. Jeg havde planlagt jeg skulle have lavet en masse i Kastellet, men først kom IT-Flemming, så kom Fassel, Flemming gik og så kom Per. Han er vel først i 80’erne, har været sprængningsofficer på Almegård. En mand der altid er værd at høre på. Vi fik en historie om dengang han bortsprængte et lokum på Christiansø. Fassel havde godt hørt om historien, men mente det blot var en historie – det var det så ikke. Så vi fik os en sund latter.

På museets parkeringsplads så jeg denne samling svampe i eftermiddag.

Se størrelse i forhold til min størrelse 45

Her til aften har Yulia haft to gange Skype, mens jeg lavede aftensmad og så NCIS.

I morgen skal vi tidligt op, da Yulia skal være på krydstogtkajen kl. 08:15 for at guide på en tur der hedder “Highlights of Bornholm”. Så jeg møder tidlig ind på arbejde i morgen. Godt vi har en god kaffeautomat 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *