Kan høre igen….

Fredag havde Yulia en nogenlunde tur med engelske krydstogtgæster. Grunden til at jeg skriver nogenlunde er, at engelske krydstogtgæster er nogle særdeles vanskelige gæster at behage. Jeg husker det fra min egen tid som guide. Vi guider brød os ikke om dem. Så nu ved Yulia hvad det var jeg mente, da jeg fortalte hende om dem 😉

Min dag i går lørdag blev særdeles hektisk. Om formiddagen havde jeg en flok mænd fra Metodistkirken på en guidet rundtur på museet. Altid dejligt at guide voksne interesserede mennesker. Efter dem havde jeg lige en pause på en time, inden jeg skulle være klar til børnefødselsdagen. Det skal lige tilføjes, at Yulia kørte med mig på museet kl 8:30 hvor jeg åbnede museet og hun dækkede bord og gjorde klar til fødselsdagen.

I den ene time jeg havde, kørte jeg hjem og fik lidt mad at stå imod med. Det var en god idé. Og nu siger jeg det ligeud “hold da kæft hvor børn i dag er mega støjende”. De var ti drenge i 9 års alderen. De taler ikke sammen, nej de råber sammen.
Som faren til fødselslaren sagde “Det er godt jeg ikke blev skolelærer, tænk at skulle gå på arbejde hver morgen, og vide at det støjhelvede ventede på en” Den tror jeg ikke, jeg vil kommentere.

Men drengene havde et nogle gode timer, med bl.a. skattejagt. Det var nogle meget tilfredse forældre, der tog afsked kl. 16:45. Det skal lige tilføjes, at de også holdt drengens 7 år fødselsdag på museet, det er den bedste anbefaling man kan få når gæsterne vender tilbage.

Lige nu her søndag formiddag, hvor jeg skriver her, sidder min flittige kone og læser dansk og løser opgave til Sprogskolen. Senere i dag skal vi til Åbent Hus hos et par bilforhandlere. Vi skal af med vores leasede bil til december.

Så er vi blevet inviteret til aftensmad hos Fassel, også fordi nu vil Yulia gerne se de to små hundehvalpe

I dag er der noget større, de har fået øjne og er begyndt at spise tørfoder.

Er jeg ikke sød !
Lidt livlige

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *