Lørdags opdatering

I mandags havde vi hjælp af Beredskabsstyrelsen til at flytte vores Luftmeldetårn. Det skal op og stå og boltes fast på en betonplade på 1,8 tons, så det ikke vælter. Desværre havde fabrikanten af betonpladen boret det 4 huller til fastgørelsen forkert. De var bestilt med 1,4 m imellem. De havde boret dem med 0,14 m, sååå det er en ommer. Her et billede fra flytningen  af tårnet.

Flytning påbegyndt

Mandag eftermiddag efter lukketid, havde vi Forretningsudvalgsmøde på museet.

Tirsdag eftermiddag var Yulia og jeg oppe i Rutsker og give Fassels hunde mad, da han var i København indtil onsdag morgen. Den ene af hvalpene havde med travlt med at lege med Yulias snørrebånd

Snørrebånds trækker

Fassel har her til aften sendt en meget kedelig besked, den ene af de to hvalpe er død. Den havde ikke rigtig spist de sidste par dage, ej heller da vi gav den mad. Den var tilsyneladende blind på det ene øje, og den gik og faldt hele tiden. Så det var nok, trods alt, der bedste at den døde.

Torsdag var jeg på hospitalet til blodprøvetagning i forbindelse med min diabetes II. Resultatet får jeg den 23. hvor jeg skal til konsultation på hospitalet. Normalt går jeg hos min egen læge, men da jeg har fået nogle ny piller var det på hospitalet jeg skulle.

Så har jeg også fået besked om, at jeg har fået fornyet mit kørekort. Jeg skulle igennem en lægeundersøgelse og til vurdering hos Amtslægen, fordi jeg også ville have fornyet mit store kørekort. Jeg bruger det på museet til vores Eagle og Jûlkat. Fik besked på at det lille køretkort var fornyet i 5 år og det store i 3 år. Sådan er det når man har diabetes.
Havde jeg ikke ikke ønsket at forny det store kørekort, havde det været en formsag på kommunens Borgerservice, og så havde jeg fået det lille kørekort i, hold nu fast, 15 år !!!!!

Torsdag eftermiddag kom en af Yulias veninder fra Moskva på besøg, hun bliver til på tirsdag. Hele fredagen kørte hun og Yulia rundt på Nordbornholm og fredag aften var vi på Bryghuset i Svaneke for at spise aftensmad. Jeg bestilte lammefilet – kæft den var god

Mums

Pigerne spise grillet laks.

I dag lørdag kørte vi en tur på Rytterknægten videre til bison skoven, desværre så vi ikke nogle af dem. Turen gik videre gennem Åkirkeby til Dueodde, hvor vi spise frokost på Dueodde Dinner og Steakhouse. Den stod på kylling sandwich

Så lækker – og stor (topbrøddet har jeg taget væk)

Lige nu sidder Yulia og indtaler en opgave som skal afleveres til Sprogskolen i Glostrup – og om lidt er kaffen klar

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *