Halv uge – næsten

Så gik den halve Efterårsferie uge næsten. Vi har haft nogle rigtig gode dage på museet. I dag havde vi årets sidste guidet Bunkertur, og ikke færre end 33 gæster var med på turen, herligt. Der har heller ikke manglet gæster på museet de to første dage i denne uge.

Klar til Bunkertur

I går aftes tog vi en måneskinstur på stranden, pragtfuld bare synd månen ikke var der !

Men smukt var det

Kommunen er ved at afmærke museet grund, på vores opfordring, med skilte der fortæller at grunden er fredet område. I næste uge begynder de at udtynde i de alt for mange træer der er på grunden.

Der mangler lige en Informations tavle

I sommer fangede vi tre mus i vores udhus/bryggers. Vi kunne ikke forstå hvor de kom ind. I sidste uge skulle Butana (varmemåler firma) ned i krybekælderen og opsætte et eller andet, så jeg måtte tømme krybekælderen. Shit der stod vand, så mange af tingene var ødelagt. Men hvor kom det vand fra??
I forgårds døde vores vaskemaskine (ca 12 år gammel) Så jeg fik Fassel til at komme forbi med hans kassevogn for, at få kørt den på lossepladsen. Da jeg flyttede den fandt jeg ud af hvor mus og vand kom fra. Musene havde gnavet plastik røret til afløbsvandet over, så de kunne komme ind, det betød så at alt vandet fra vaskemaskinen løb ned under gulvet.

I dag kom mureren for at lave hul og afløb

Hul i gulvet.

Dagen er ved at være slut, jeg har set lidt tv mens Yulia havde 1½ plus 1 times Skype undervisning.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *