Første feriedag…

Og hvad skal man så lave? Tja her i formiddag slapper jeg bare af, har set en film og nu skriver jeg blog. Nu er det Yulia’s tur til at tage på “arbejde”. Hun starter i dag på AOF med FVU undervisning i dansk. Det skal hun fremover hver mandag fra kl. 9-12.

Ellers har ugen været præget af Efterårsferie på museet. Det har været en meget atypisk uge. Idet vi hele ugen har haft en masse gæster, undtagen lørdag, hvor vores helt store show løb af stablen. Kun 50% af de gæster vi plejer at have om lørdagen. Vi havde som sædvanlig “lav selv mad” og militære feltrationen med Major Poul Figa

Feltration demo (Yulia hjælper til)

Dagen sluttede med Sortkrudt show, hvor vi brugte det sidste sortkrudt der findes på Bornholm og formentlig kommer til i lang tid, da DJØF’er har lavet nogle love, der gør det umuligt at få sortkrudt til Bornholm. Grrrr.

Geværet fyres af

Som jeg skrev i mit sidste indlæg fik vi muren på besøg. Vi fik købt en ny vaskemaskine, her står den i carporten inden jeg fik installeret den.

Bosch vaskemaskine.

Søndag kørte vi en tur til Østermarie, hvor vi besøgte en af Yulia’s gamle klassekammerater fra sprogskolen. Vi plukkede æbler til den store guldmedalje. Der var så mange æbler på træerne, at selv store tykke grene knækkede

Knækket gren fyldt med æbler

Vi plukkede omkring 40-45 kg æbler, så nu kan vi klare vinteren igennem med æbler.

Sørgeligt syn

På vejen hjem gjorde vi stop ved Bastemosen, hvor vi gik en tur ind og op fugletårnet. Det eneste vi så, og hørte var gråænder.

Yulia nyder solen på 1. sal
Og jeg kigger efter fugle på 2. sal

Der er naturligvis lavet en vis planlægning for de kommende uger. Jeg skal bl.a. have Forretningsudvalgsmøde og Bestyrelsesmøde på museet. Vi skal give Fassels hunde morgenmad 3 gange i ugens løb, da han er på ferie i Scotland. Jeg skal til tandlæge og have lavet en tand færdig. Jeg skal til øjenlægen og have fjernet noget hud fra min øjenlåg. Jeg skal influenza vaccineres o.s.v. Det får du alt sammen mere om, når tid er.

Så nej, jeg keder mig ikke selvom museet er lukket.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *