Så er det i morgen

Det er syv år siden sidst, jeg fik fjernet overskydende skind fra mine øjenlåg, så i morgen har jeg tid til en ny gang “make-up”

I lørdags var vi til “Lukkefest” på Snogebæk røgeri, som afslutning for sommersæsonen inviterer røgerier, på skift, til denne fest for alle medarbejdere hos Bornholms- Guide- og Gruppeservice, og der hører vi begge til. Vi havde nogle hyggelige timer med god mad og hyggeligt samvær med gode kollegaer. Festen varede til kl. 01:00, det var vist kun de unge der kunne fortsætte så lang tid. Vi var hjemme kl. 22:30

Tirsdag morgen tappede vi vand i alle de egnede beholdere vi havde, da der blev lukket for vandet fra kl. 8:00 til 15:30

Onsdag var jeg til møde med diabetes sygeplejersken på Bornholms Hospital. Jeg var derude for en uge siden, for at få taget en prøver. Resultatet kendte jeg på forhånd, da selv tester blodsukkeret. Det var ikke godt, hvilket jeg selv havde konstateret, men hvorfor vidste jeg ikke. Det viste den blodprøve de havde taget, nemlig at jeg ikke producerer så meget insulin mere, hvilket har noget at gøre med min dåbsattest !
Så nu vil de finde, ikke en ny dåbsattest, men ud af hvad der skal ske. Jeg har for to år siden testet en medicin der hedder Trulicity – den virkede men var også rasende dyr. Jeg skulle tage en sprøjte om ugen, pris 350,- kr. Så nu venter jeg på Overlægens bud.

På vores eftermiddags strand gå tur i går, var der en anselige mængde små vandmænd skyllet op på stranden

De skulle lige fotografers

I mandags og i dag fodrede vi Fassels 3 hunde og hans kat

 

Gi’ mig mad nu
Hva’ med mig.

I dag var vi en tur på Nordbornholms Røgeri for at købe røget laks til Flemming. Han er vores IT mand, og han klarer det hele for os, også i sidste uge da Yulia’s computer pludselig havde fået en ond virus. Den blev klaret uden tab. Så vi var lige forbi i dag med ½ røget laks til Flemming.

På vej hjem kørte vi forbi Hammershus og igennem Slotslyngen. Skoven står så smuk i øjeblikket, selv i den megen tåge vi har haft hele dagen

Smukt syn
Det her var nu heller ikke ringe 😉

I forgårs sendte Dr. And (Søren) nogle billeder til mig, dias som hans bror havde scannet ind. Efter jeg havde kigget lidt på dem, gik det op for mig, at det var fra min 40 års fødselsdag.

Tja hvad skal man sige. Husker godt den kurv Kirsten og Søren havde lavet.

Yulia er flittig som altid. Hvis hun ikke læser dansk underviser hun på Skype i engelsk. 3½ time slutter lige om lidt.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

2 meninger om “Så er det i morgen”

  1. Hahaha…jeg husker ikke kurven, men jeg må have haft en finger med i spillet, da jeg jo kan skimte en tandbørste…. :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *