Højere til himlen

Jeg har pludselig fået højere udsyn op til himlen, takket være min øjenlæge i Hasle !!
Mine øverste øjenlåg hang efterhånden så meget at jeg kunne se dem, det er ikke rart, så jeg havde en tid her i formiddag hos øjenlægen. 25 minutter efter jeg satte mig i stolen, var jeg færdig og mit udsyn opad var meget bedre.

Det er 10 år siden jeg sidst fik fjernet lidt hud. Lige nu ser mine øjne sådan ud

Lige nu kl. 17:00

Men vent bare til i morgen, så er der gult, rødt og blåt omkring øjnene. Nu er de bare en smule hævet. Det strammer og gør lidt nas, men så er det da godt man har sådan et glas Latte Macchiato 😉

Mums

P.S. Sygeplejersken sagde jeg skulle tage den med ro hele weekenden, så det agter jeg at gøre – tror jeg. Eftermiddagen er gået med at sidde i den gode stol og se film på tossekassen. Yulia er som altid flittig med at lære dansk. Hun er efterhånden ret god til det, jeg er virkelig imponeret over hendes formåen. Der mangler lidt i udtalen af visse ord, hvor i mod grammatikken er helt i top. Hun har også en fantastisk godt ord forråd…

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *