Dejlig aften på Griffen

Vi havde en rigtig dejlig aften på Hotel Griffen, sammen med 30 andre guider. Janie(tovholder for os guider) fortalte om året der var gået, såvel godt som skidt(mest godt) og de problemer der har været i årets løb – og hvad gør vi ved dem.  Det fik vi nogle snakke om ved borderne. Efter snakker fik vi en dejlig middag, bestående af dampet kål, små kartofler og oksespidsbryst.

Ligeledes gennemgik hun næste års bookninger – det bliver et meget travlt år, sikkert af flere grunde. En af dem er, at Bornholm er blevet kåret til Europas næstbedste ferieø og den omtale giver turister. Totalt på Verdensplan som nr. 10.

Her kan du se hvorledes Rønne Havns anløbs statistik for 2020 ser ud. Det er mere end en fordobling af passager i 2020 i forhold til 2019 !!!

Dertil kommer de lavere færgepriser – så jo der sker en rivende udvikling. Det kan jeg så være lidt bange for om Bornholm er klar til dette. Det tvivler jeg på, alene af den grund, at der mangler overnatnings muligheder, sommerhus og hotelsenge. Infrastrukturen skal også have et løft, så der ligger en stor opgave her i vinterens løb og venter.

I dag onsdag har jeg haft et dejligt møde med min meget gode ven Hardo, som jo desværre er flyttet fra Bornholm. Jeg har tidligere for et par år siden skrevet om Hardo og hans bristet aorta, der nær havde taget livet af ham. Han er næste fit for fight, men også kun næsten, da han venstre ben ikke vil som han vil. Han er på Bornholm p.t. for at fejre en fødselsdag, så vi mødtes på Cafe Gustav til en kop chokolade og en meget lang snak.

Chokolade med æbletærte og flødeskum, Fassel var også med, han drak kaffe

Yulia var med mig for at hilse på Hardo og drikke en cafe latte, hvorefter hun tog hjem

Yulia på vej hjem
To gamle venner

I dag kl. 17:00 har Yulia den ugentlige møde on-line med hendes danske lærer fra Vestegnens Sprogskole og Kompetence Center i Glostrup.

Vi har lige været i køkkenet og lavet dagens middag “Sild i Pelskåbe” som jeg tidligere har beskrevet hvordan de laves, alligevel skal du have et par billeder

Så blev det de kogte rødbeders tur
Sådan – færdig klar til at blive spist (med vand i små glas)

Yulia har lige nu on-line møde.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *