Gyldne farver

Godmorgen til dig, og en meget grå dag her på Bornholm. Morgenkaffen er drukket, og dagens arbejder er begyndt, for en af os. Jeg er stadigvæk på nedtrapning efter en meget travl sæson på museet, og den er slet ikke forbi endnu, idet jeg på tirsdag har en rundvisning på museet af en grupper der kalder sig “Street Dreams” jeg aner ikke hvem de er, men det finder jeg nok ud af.

Ellers er Yulia som sædvanlig gået i gang med dagens lektier og forberedelse til eftermiddagens on-line snak med hendes sproglærer fra Glostrup. Mens jeg bare sidder og fiser husleje af og skrive blog.

I går gik vi en lang tur i skoven i det smukke efterårsvejr.

Skovbunden er smuk nu

Som sædvanlig havde Yulia travlt med at tage nærbilleder, og lige nu vrimler skoven med svampe af alle mulige slags, men ingen kantareller 🙁

Der ledes
Aha der var et godt motiv

Der er et område som blev skovet i det tidlige forår, her er der et begynde liv af alt muligt.

Sådan ser området ud.

Ellers er min kalender helt tom indtil på tirsdag. Yulia’s tør jeg slet ikke tænke på!! I dag har hun en aftale med nogle af hendes gamle sprogskole veninder om at de mødes til middag på Texas i Rønne. De skal nok sladre og spise en frokost, imens må jeg vandsmægtes 😉

Det går nu nok, jeg har stadigvæk lidt papirarbejde og regnskab for museet der skal ordnes. Jeg har lige været på MyT hvor jeg kan følger vores nye bil, det således ud

Hvad jeg ikke vidste var, at den er produceret i Frankrig! Men som du kan se, er den på vej til København og så til Fyn !!! Jeg må vist hellere kontakte Toyota i Åkirkeby for at høre, om der er noget der er gået galt 🙂

Rigtig god dag til dig – og pas godt på dig selv og dine – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *