Pause

Da jeg har forskellige gøremål de næste par dage, vil der ikke blive nye indlæg her på min blog ,før søndag aften. Hvad det er, jeg har travlt med, vil jeg fortælle om da!

Dagen i dag har været en “daglig rutine dag” som så ofte før beskrevet her. Efter meget sen morgenmad kørte vi en tur i Dansk Outlet, da Yulia ville se om hun kunne finde en billig hjemmedragt. Det lykkedes til dels, ikke den helt rigtige, men en der kunne bruges. Var en kort tur på museet, på Shell og i Netto efter et par pakker. Så der er ikke sket noget særligt i dag.

Lige nu laver Yulia dansk opgaver og jeg render ind i mellem skrivningen her, og steger hakkebøffer med tilbehør. God aften til dig og på gensyn på søndag.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *